Skip to content
de lekkerste & leukste adresjes
Menu

Het idee voor deze site is geboren tijdens een wandeling, waarin de passie van de één voor de appeltaarten perfect gecombineerd kon worden met de interesse van de ander, om meer energieke projecten te hebben als zzp-er en meer samenwerking te ervaring. Daarnaast sluiten onze beide kwaliteiten goed op elkaar aan. Waar de één wat technischer is, is de ander weer wat makkelijker om de content van de site te vullen.

Wie zijn wij?

Hermione Tomson: Ik kan echt genieten van heerlijke, liefst zelfgebakken appeltaart op een mooie plek, ergens in het land. De appeltaart is altijd onderdeel geweest in ons gezin. Vroeger bakte mijn moeder deze zelf bij verjaardagen of andere feestelijke gelegenheden, nu doe ik dat graag hier thuis en het liefst helpen (lees snoepen;) de kinderen graag mee. Nu zijn er zoveel heerlijke plekjes in Nederland om hiervan te genieten, die ik graag wat extra zichtbaarheid geef op deze wijze!

Annette Gulker: Toen Hermione met dit idee kwam was ik meteen enthousiast. Een heel leuk project om mijn hobby’s webdesign, bakken en uit eten gaan een nieuwe invulling te geven . Wij hebben veel plannen voor deze website en zien veel mogelijkheden. Het belangrijkste leek ons in een eerste stap om onze favoriete appeltaart locaties uit te lichten en voor te stellen. Wij hopen dat jullie er van zult genieten.

Voor vragen of opmerkingen mail ons: contact@de-appeltaart.nl